Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Hjemmesiden jungfair.dk er drevet og ejet af:

Jung Fair Messearrangør ApS

Von Hattenstræde 11 
8900 Randers

CVR 37131865 
Tlf. 40 27 64 33
info@jungfair.dk

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik, bedes du kontakte os på:

Tlf .: +45 40 27 64 33 eller på E-mail: info@jungfair.dk

 

Opdateret 22. juli 2018

 

 

Privatlivspolitik

Når du udfylder formularer på vores hjemmesider, sociale medier eller deltager i kampagner på vores messer, afgiver du personlige oplysninger. Her kan du se, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvad vi bruger dem til.

Hos Jung Fair Messearrangør ApS (herefter ”Jung Fair” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt.

Denne privatlivspolitik fastlægger klare retningslinjer for Jung Fairs måde at behandle dine personoplysninger på. Privatlivspolitikken beskriver, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores messer, sociale medier, eller når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmesider.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig, f.eks. dit navn, bopæl, telefonnummer, e-mailadresse og lignende identifikationsoplysninger.

Når du benytter vores hjemmesider, indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks., hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil som regel være i forbindelse med bestilling af salgsbrochure, standleje eller tilmelding til nyhedsbrev.

Formål

Vi anvender generelt oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Oplysningerne bruges bl.a. til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Derudover benyttes oplysningerne til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. 

Indsamling af personoplysninger

  • Når du tilmelder dig Jung Fairs nyhedsbrev

  • Når du udfylder en formular på vores hjemmesider, messer eller sociale medier

  • Når du bestiller vores salgsbrochure

  • Når du deltager i konkurrencer

  • Når du deltager i markedsundersøgelser

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid bede om indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Derudover har du også mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Udsending af nyhedsbrevet baseres på samtykke afgivet ved tilmeldingen. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke "frameld" i den modtagne mail.

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside jungfair.dk kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger, samt andre relevante politikker.

Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til Jung Fairs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Jung Fairs vegne, f.eks. i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Jung Fairs vegne og i overensstemmelse med Jung Fairs instrukser.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

Hvor er dine oplysninger gemt?

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Derudover gemmes oplysningerne digitalt i en sikker database, som kun udvalgte medarbejdere har adgang til. Fysisk er informationerne låst inde i et sikkert skab, som kun udvalgte medarbejdere har adgang til.

Oplysningerne fra kontaktformularen på hjemmesiderne vil blive sendt til Jung Fairs Salgs og Marketing Team pr. e-mail og slettet, når henvendelsen er besvaret. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

For at sikre optimal beskyttelse af personoplysninger, kan ændringer i vores behandling af personoplysninger blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” her på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside, samt information via et nyhedsbrev.




Jung Fair ApS | CVR: 37131865 | Von Hattensstręde 11, 8900 Randers - Danmark | Tlf.: 40276433